Zobrazen 7. – 12. z 793 výsledků

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Hruškovice (kosher) 45% 0,5l

    379 

    Hruškovice (kosher) 45% Zralé hrušky odrůdy Williams z okolí lihovaru v Bohdanči, vodu a nic víc. Dokonalá pálenka z pálenice Agnes neobsahuje žádné přidané látky. Čiště přírodní dobrota, za kterou stojí spousta práce o sady, kvas, destilaci, lahvování a nakonec odeslání k Vám.

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Hruškovice Muškatelka (kosher) 45% 0,5l

    579 

    Hruškovice Muškatelka Pálenka z hrušek muškatelek je po plodech sladká s typickou muškátovou příchutí. Její chuť je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma ušlechtilého, méně tradičního destilátu. O muškatelkách Hrušeň muškatelka je stará pozdně letní odrůda, která se na území ČR vyskytuje od dob středověku. Obrovské stromy jsou mimořádně úrodné….

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Jablkovice (kosher) 45% 0,5l

    379 

    Kosher Jablkovice 45% Od roku 2001 pálí v Bohdanči jedinečné ovocné destiláty vyvážené chuti a příjemného aroma. Pro pálení využívají  trojnásobnou destilaci a ultrazvukové staření. Produkty jsou čisté ovoce – žádné další přísady.

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Jablkovice (Rajka) 45% 0,5l

    499 

    Jablkovice (Rajka) 45% Rajka je pozdní odrůda jablek. Sklízí se koncem září, kdy jsou plody sladce navinulé, šťavnaté a velmi aromatické. Základ na pálenku, jako zvon. Jabloň Rajka je poměrně nově (1998) v České republice vyšlechtěná odrůda. Mnoho pálenek z této odrůdy se zatím neurodilo. O to zvědavější můžete být na tuto.  

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Koflík (kávový likér) 25% 0,5l

    449 

    Agnes Koflík (kávový likér) 25% Základem likéru je speciálně pražená a mletá směs kávy. Směs je založena na 5 druzích kávy z horských oblastí Hondurasu, Salvadoru, Panamy, Peru a Keňi. Jde o 100% Arabicu. Káva je macerována v jemném destilátu metodou Cold Brew a doslazena medem. Prostě, ještě lepší káva…

  • Agnes Zelená Bohdaneč Agnes Meadicine Gin 50% 0,5l

    1 490 

    Meadicine Gin 50% Ilustrovat jedinečnost tohoto ginu je vlastně docela jednoduché. Stačí napsat: „Pro maceraci bylin nebyl použit neutrální velejemný líh.“ Jenže, co místo lihu vytáhlo z bylin jejich chuť? Odpověď: „Medovec!„ Dobrá. Ono to takhle asi úplně nestačí. K vytvoření Meadicine Ginu vedla tříletá cesta. Cesta za ginem, který splní všechny parametry správného ginu….