Zobrazen 1. – 6. z 14 výsledků

  • Palírna Radlík Radlík Bezinkovice 45% 0,5l

    699 

    Bezinkový destilát Bezinková pálenka se vyznačuje svou překrásnou vůní. Vůně připomínající procházku mezi keři růží. Přes sílu chuti 45 % ji rádi popíjejí i ženy. Konkrétně tento bezinkový destilát je držitelem stříbrné medaile ze San Francisco World Spirits Competition. Alchymie výroby Na počátku je květ. Ten se naloží do ovocné šťávy, která jej zakonzervuje než dozrají…

  • Palírna Radlík Radlík Hruškovice Clappova 45% 0,5l

    549 

    Radlík Hruškovice Clappova 45% Hruškovice, která je výsledkem blendování dvou samostatně vykvašených a vypálených odrůd. Konkrétně jde o hrušně Lucasovu a Clappovu. Aby se dosáhlo na nejlepší možné vlastnosti destilátu, byl kvas veden ve vinifikátorech. Výsledný blend je v poměru: 60% Clappova 40% Lucasova Kombinuje se tak svěžest odrůdy jedné s ovocností a sladkostí té…

  • Palírna Radlík Radlík Hruškovice z dubového sudu 43% 0,5l

    799 

    Radlík Hruškovice z dubového sudu 43% Tento destilát je blendem odrůd Lucasova, Clappova a Williamsova.

  • Palírna Radlík Radlík Jablkovice 50% 0,5l

    479 

    Jablečný destilát 50% Ze sladkých jablíček odrůdy Melrose pálený destilát je jasná klasika. A je skvělá. Sladká chuť českých jablíček Vás přenese do pozdního léta a jejich sklizně. Z prvního ochutnání víte, že tohle se dokutálelo k tomu správnému mistru destilatérovi.

  • Palírna Radlík Radlík Jablkovice z dubového sudu 43% 0,5l

    799 

    Radlík Jablkovice z dubového sudu 43% Opět máme v nabídce jeden z limitovaných autorských destilátů z dílny Kamila Kutiny. Jde o neobvyklý blend stařených jablkovic. V destilátu ochutnáte spojení tří jablečných odrůd ze čtyř ročníků. Nejstarší podíl v destilátu zrál v malém sudu celých 7 let (zajímavostí, je že tento soudek najdete u nás v…

  • Palírna Radlík Radlík Kdoulovice 43% 0,5l

    799 

    Radlík Kdoulovice 43% Kdoule je v českých končinách bohužel stále relativně málo pěstovaný strom. Má to svou logiku…užitek najde pouze v marmeládách a především destilátech.  V dobré kvalitě a dostatečném množství jí není jednoduché získat. Proto plody, z nichž palič Kamil Kutina vydestiloval tuto pálenku pochází až z Makedonie. Aroma: Velmi ovocné, dokonalá konzervace kdoule,…